Over ons

Het gezicht achter deze website.

Ik ben Judy Bongers – Weergang, 26 jaar. Afgestudeerd Verzorgende IG.

Getrouwd met Marius en samen een zoon Teun.

Sinds 5 jaar heb ik de ziekte van Crohn met veel klachten van vermoeidheid. Haken is echt mijn rust en uitlaatklep. 

Ik ben altijd creatief geweest en nu heb ik het haken helemaal gevonden. Elke dag ben ik wel aan het haken. De naam Knuffelsenzo is ontstaan met van stof gemaakte knuffels op de naaimachine. Langzaam aan begon ik haken steeds leuker te vinden. Toen ik ziek werd ben ik steeds meer gaan haken. Zo kan ik rust pakken en haken tegelijk.

Nu ben ik volop bezig om kleine kadootjes te maken, zoals bijvoorbeeld alle sleutelhangers op mijn pagina. Sleutelhangers kun je nooit genoeg hebben, er is namelijk altijd nog wel een plekje aan je tas of sleutelbos.😉Maar ook een ideaal kado voor bij een envelop.

Soms heb ik een idee, wat ik wil maken maar kan ik er geen patroon bij vinden, zoals bij het wijnglas 🍷 dan verzin ik zelf het patroon.

Ben je niet tevreden of heb je tips voor verbetering laat het dan vooral weten.

Het gezicht achter deze website.