Juf – Meester sleutelhanger kado, gehaakte potlood

7,95

12 op voorraad

Beschrijving

Een origineel kado voor de juf of meester! Je krijgt een willekeurige kleur potlood. Liever de kleur zelf kiezen, vul dan de gewenste kleur in bij het veld opmerking, bij je bestelling.

Voeg een vleugje ambachtelijke charme toe aan je dagelijkse items met onze prachtige handgemaakte gehaakte sleutelhanger van zacht katoengaren. Elk stuk is met liefde en precisie met de hand vervaardigd, waardoor het niet alleen een functioneel accessoire is, maar ook een kunstzinnig statement. En een ideaal kado voor de Juf of Meester!

Kenmerken:

  • Uniek Design: Elk exemplaar is uniek dankzij het handgemaakte karakter, waardoor je een exclusief en persoonlijk item hebt.
  • Hoogwaardig Katoen: Gemaakt van zorgvuldig geselecteerd katoen voor een zachte aanraking en duurzaamheid.
  • Multifunctioneel: Niet alleen een sleutelhanger, maar ook een stijlvolle toevoeging aan je tas, sleutelbos of jas.

Waarom kiezen voor onze Gehaakte Sleutelhanger:

  • Ambachtelijke Kwaliteit: Elk exemplaar is met aandacht voor detail met de hand gehaakt, waardoor je een stukje vakmanschap in handen hebt.
  • Duurzaam en Milieuvriendelijk: Gemaakt van hoogwaardig katoen, is onze sleutelhanger een milieubewuste keuze voor liefhebbers van handgemaakte producten.
  • Origineel Cadeau: Perfect als cadeau voor vrienden, familie of collega’s die houden van unieke accessoires met een persoonlijk tintje.

Breng een glimlach op het gezicht van iemand van wie je houdt of trakteer jezelf op een stukje handgemaakte vreugde met onze gehaakte katoenen sleutelhanger. Voeg vandaag nog een vleugje warmte en individualiteit toe aan je dagelijkse items!

Voorkeur voor een kleur? Stuur dan een berichtje.

Product kan afwijken van de foto, omdat het handgemaakt is.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Juf – Meester sleutelhanger kado, gehaakte potlood” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *